Participatie avond 20 februari

6 februari 2019
Posted in Nieuws
6 februari 2019 admin

Participatie avond 20 februari

Na de kennismaking tijdens de bewonersavond op 15 januari jl. organiseert Sustay nu een participatieavond voor omwonenden van en geïnteresseerden in project Eikenhout. Deze avond staat in het teken van meedenken over het ontwerp (volume), de buitenruimte en de architectuur. Middels onderstaande impressies (van andere projecten!) doet Sustay samen met Bureau Bramer een eerste voorzet.

Architectuur impressie:

  

Tuin / buitenruimte impressie:

     

Uitnodiging participatieavond

 • Datum: woensdag 20 februari
 • Tijd: 19:30 – 21:30
 • Locatie: Wijkcentrum Schoneveld (Danszaal), Zonnehout 36 Houten

Documenten

Klik hier voor de uitnodigingsbrief participatieavond 20 februari (PDF)

Klik hier voor het verslag bewonersavond 15 januari (PDF)

, , , , , ,

Comments (6)

 1. Ria Blankenstijn

  Dag,
  N.a.v. de avond op 20 febr. het volgende . Wij hadden aangegeven interesse te hebben in de eengezinswoningen maar hoorde dat deze niet in de optie zitten. Hierdoor veranderd onze interesse in een groot 3 of 4 kamer appartement. Koop of huur. Wij zijn zeer geïnteresseerd.

  Dank voor jullie duidelijke en waardevolle presentatie.

  • Six Sustay

   Beste fam. Van Montfoort, alle koopappartementen zijn in optie. Toch kunt u op de reservelijst komen te staan. Maak hiervoor online een woonaccount aan. Wilt u liever huren, zoals uw bericht, heb dan nog heel even geduld. Huur gaat in een later stadium van start. Vr gr, team Eikenhout

Geef een antwoord