Verslag + bestanden laatste participatieavond 2 juli

8 augustus 2019
Posted in Nieuws
8 augustus 2019 admin

Verslag + bestanden laatste participatieavond 2 juli

Op 2 juli vond de laatste participatieavond plaats voor project Eikenhout Houten. Omwonenden en geïnteresseerden waren voor de laatste keer uitgenodigd en de opkomst was goed. Het was wederom een prettige avond waar betrokkenheid en interesse werd getoond. Projectmanager Arnold Nieuwendijk en architect Mark Bramer lichtten de laatste stand van zaken toe, de genodigden kwamen met de laatste waardevolle feedback. De nieuwe ontwerpen werden deze avond ook getoond, zie onderstaande visuals en PDF presentatie. Daarnaast zijn hieronder alle verslagen en documentatie wederom te vinden (PDF).

De presentatie (PDF) van dinsdag 2 juli is hier terug te vinden.

Het conceptverslag (PDF) van de participatieavond 2 juli is hier te lezen.

Reactie Sustay op vragen tijden participatieavond 2 juli is hier terug te vinden.

Informatiebrief (datum 9 augustus 2019) n.a.v. participatieavond 2 juli.

Sustay wenst iedereen een mooie zomer toe!

 

Geef een antwoord