Enorme opkomst start verkoop Eikenhout in Sionkerk

15 januari 2020
Posted in Nieuws
15 januari 2020 Six Sustay

Enorme opkomst start verkoop Eikenhout in Sionkerk

Dinsdag 14 januari vond de verkoopdag Eikenhout plaats in de Sionkerk naast de bouwlocatie. Het was een drukbezochte avond met veel geïnteresseerde kandidaten. Plan Eikenhout wordt specifiek voor de doelgroep senioren ontwikkeld en omvat een appartementencomplex waarin sociale huur, middenhuur en koop wordt ondergebracht. Van de 80 gasloze appartementen gingen er 20 in de verkoop dinsdag 14 januari. Het enthousiaste Eikenhout team (bestaande uit Van Herk Makelaardij, architect Mark Bramer, bouwbedrijf De Langen & Van den Berg, De Hypotheker en Sustay) kan terugblikken op een geslaagde bijeenkomst in Houten. De verhuur komt in een later stadium aan bod.

Documentatie omtrent de verkoop, zoals de procedure, de digitale brochure en prijslijst is terug te vinden in de pagina ‘Downloads’.

De koopwoningen zijn hier op Funda terug te vinden.

, , ,