Start verhuur medio 2021

14 december 2020
Posted in Nieuws
14 december 2020 Six Sustay

Start verhuur medio 2021

De bouw van project Eikenhout is inmiddels in volle gang. De verkoop is voorjaar 2020 gestart en in een later stadium, na het grote succes, zelfs uitgebreid met 6 appartementen. Vanaf zomer 2021 start de verhuur.

Eikenhout is prachtig gekromd gebouw, bestaande uit koop, vrije sector huur en sociale huur. Via deze site houden we geïnteresseerden op de hoogte wanneer exact de verhuur start. Dit zal medio 2021 zijn, een exacte datum volgt nog.

De sociale huur verloopt via woningcorporatie Viveste. Het betreft 24 appartementen in het linkergedeelte.
Voor de middenhuur / vrije sector huur appartementen zal ontwikkelaar Sustay een verhuurmakelaar aanwijzen. Het betreft hier 30 appartementen, gesitueerd in het middengedeelte van het gebouw met het entree rechts gecombineerd met de koop appartementen.

De combinatie van sociale huur en middenhuur maakt Sustay steeds vaker. Inmiddels zijn er al vele succesvolle voorbeelden met betrekking tot een samenwerking met een woningcorporatie. Uit onderzoek blijkt dat een gemixte, inclusieve woonbuurt steeds vaker logisch, nodig en een verrijking is. Dit geldt ook voor de gemeente Houten.

Vrijwel alle koopappartementen zijn door Van Herk Makelaardij verkocht. Er zijn slechts nog 2 stuks te koop!

, , , ,