Verkoop afgerond, verhuur binnenkort van start

1 april 2021
Posted in Nieuws
1 april 2021 Six Sustay

Verkoop afgerond, verhuur binnenkort van start

De bouw van project Eikenhout vordert volop. Momenteel is er door bouwbedrijf De Langen & van den Berg een tweede verdieping gestort bij het deel van de koopappartementen. Bij de huurappartementen zijn de installateurs bezig op de tweede verdieping. Op de eerste verdieping van de huurappartementen worden de vloeren al gelegd en balkons + galerijen aangebracht. De monteurs die de stelkozijnen gaan aanbrengen starten deze week op de begane grond en de eerste verdieping.

De verkoop van alle 26 appartementen is eind maart 2021 afgerond. Alle woningen zijn inmiddels verkocht door Van Herk Makelaardij. De verhuur van de 30 middenhuur appartementen komen nu aan bod.

Een exacte datum voor de start verhuur vrije sector huurappartementen moet nog bepaald worden, echter dit zal medio 2021 zijn. Alle mensen die zich via de site hebben voor-ingeschreven krijgen bericht en worden overgedragen aan de nog nader te bepalen verhuurmakelaar.

De sociale huur verloopt via woningcorporatie Viveste. Het betreft hier 24 appartementen in het linkergedeelte.
De 30 middenhuur / vrije sector huur appartementen zijn gesitueerd in het middengedeelte van het gebouw met het entree rechts (dit gecombineerd met de koop appartementen).

De combinatie van sociale huur en middenhuur wordt steeds vaker gemaakt in Nederland. Ontwikkelaar Sustay werkt ook steeds vaker samen met een woningcorporatie en zet zo meer en meer in op een gemixte, inclusieve woonbuurt.

, , , , ,