Start verhuur vrijdag 23 juli

20 juli 2021
Posted in Nieuws
20 juli 2021 Six Sustay

Start verhuur vrijdag 23 juli

Na de verkoop van alle 26 appartementen eind maart is het nu tijd voor de verhuur van de 30 vrije sector huur appartementen. Dit start vrijdag 23 juli en inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier.

Alle mensen die zich via deze site hebben voor-ingeschreven krijgen bericht van verhuurmakelaar en beheerder Van ‘t Hof Rijnland Vastgoedmanagement. Op deze site komt tevens het digitale inschrijfformulier met betrekking tot het officiële verhuurproces.

BEKIJK HIER DE VERHUURBROCHURE ->

De sociale huur verloopt via woningcorporatie Viveste. Het betreft hier 24 appartementen in het linkergedeelte.
De 30 middenhuur / vrije sector huur appartementen zijn gesitueerd in het middengedeelte van het gebouw met het entree rechts (dit gecombineerd met de koop appartementen).

De combinatie van sociale huur en middenhuur wordt steeds vaker gemaakt in Nederland. Ontwikkelaar Sustay werkt ook steeds vaker samen met een woningcorporatie en zet zo meer en meer in op een gemixte, inclusieve woonbuurt.

,