Viveste organiseert een ‘Meet & weet-dag’ voor huurders

29 november 2021
Posted in Nieuws
29 november 2021 Six Sustay

Viveste organiseert een ‘Meet & weet-dag’ voor huurders

Woningcorporatie Viveste heeft op vrijdag 27 november een ‘Meet & weet-dag’ georganiseerd voor haar toekomstige huurders.

Begin 2022 worden de appartementen van plan Eikenhout opgeleverd, zo ook de 24 sociale huurwoningen in het linkergedeelte. Dat vraagt natuurlijk om diverse voorbereidingen voor de toekomstige bewoners. Dus organiseerde woningcorporatie Viveste een dag om te komen kijken en alles op te meten. Vele bewoners trokken er op uit met hun meetlinten.

De combinatie van sociale huur en middenhuur wordt steeds vaker gemaakt in Nederland. Samenwerkingen tussen een woningcorporatie en een ontwikkelaar leidt tot een meer gemixte en inclusieve woonbuurt. Een goede zaak!

, , , ,