Oplevering met TV-show Eikenhout Draait Door!

16 december 2021
Posted in Nieuws
16 december 2021 Six Sustay

Oplevering met TV-show Eikenhout Draait Door!

Nieuwbouwproject Eikenhout Houten is bijna af. Dat betekent dat ontwikkelaar Sustay (en bouwbedrijf De Langen & Van den Berg) het gebouw eerste kwartaal 2022 gaan opleveren. Dat moet gevierd worden! Ook de community en bijhorende app is bijna ingericht. Een mooi moment om zowel de oplevering als de community in elkaar over te laten vloeien samen met de toekomstige bewoners. Hiervoor is iets bijzonders bedacht…

Om de oplevering te vieren krijgt Eikenhout eenmalig een eigen tv-show: Eikenhout Draait Door!
Deze show is live te volgen in de Sionkerk.
[Update: hier is de volledige uitzending terug te kijken – YouTube]

Op woensdagmiddag 26 januari (15:30) wordt er samen met de bewoners invulling gegeven aan de tv-show in de Sionkerk, gelegen naast het gebouw. Vaste tafeldame wordt wethouder Hilde de Groot van de gemeente Houten.

De tv-show zal net als het origineel uiteenlopende gasten aan tafel ontvangen die betrokken zijn bij Eikenhout. Afhankelijk van de dan geldende corona-regels hopelijk met publiek, echter sowieso corona-bestendig te volgen via een live streaming. Betrokken zakelijke partners komen aan het woord, maar in aanloop naar de show in januari wordt er vooral nog volop gezocht naar mooie, spannende, leuke en ontroerende verhalen van bewoners! Uiteraard is muzikaal talent ook van harte welkom, als welkome afwisseling. Dus bewoners: laat je horen! “Aan tafel!”

Zijn er ideeën of suggesties van bewoners voor de tv-show ‘Eikenhout Draait Door!‘? Laat dit dan weten via onderstaand formulier en ontwikkelaar Sustay neemt zsm contact op.

  • Opmerking/suggestie:
  •  
, , , , , , ,