Live in de Sionkerk: Eikenhout Draait Door!

25 januari 2022
Posted in Nieuws
25 januari 2022 Six Sustay

Live in de Sionkerk: Eikenhout Draait Door!

Woensdag 26 januari viert Eikenhout haar start al. Vanaf 15:00 uur zijn de bewoners al welkom in het naastgelegen gebouw de Sionkerk. Vanaf 15:30 volgen de zakelijke betrokken partners en om 16:00 uur start dan echt de tv-show Eikenhout Draait Door!

Deze show is tevens live te volgen online via YouTube. Ben je in het bezit van een gmail of YouTube account? Dan kun je ook live chatten met niemand minder dan wethouder Sander Bos van de gemeente Houten.

[***UPDATE*** De gehele uitzending is hier terug te kijken – YouTube]

Het programma krijgt leuke onderwerpen en gasten. Denk hierbij aan ‘De Natuur Draait Door’, ‘Bibliotheek Eikenhout, de community en nog veel meer. Diverse bewoners schuiven aan tafel. Muziek wordt live verzorgd door de Houtense zangeres Emily van Orsouw. Vaste tafeldame wordt wethouder Hilde de Groot van de gemeente Houten. “Aan tafel!”

, , , , , , ,