Bewoners brainstormsessie 10 mei: commissie ‘walking dinner’ gezocht

21 april 2022
Posted in Nieuws
21 april 2022 Six Sustay

Bewoners brainstormsessie 10 mei: commissie ‘walking dinner’ gezocht

Organisatie ‘Walking dinner’: brainstorm-bijeenkomst dinsdag 10 mei 2022

In vervolg op de aankondiging van wethouder Hilde de Groot (gemeente Houten) tijdens de tv-show ‘Eikenhout Draait Door’ gezamenlijk een ‘Walking dinner’ te kunnen houden, worden de bewoners uitgenodigd om dit met elkaar én samen met de initiatiefnemers te organiseren.

Vanuit Viveste en Sustay gaat de voorkeur uit naar een mix van bewoners uit het hele gebouw. Niets hoeft en alles mag, maar… deze groep kan zomaar de start van een nieuwe commissie zijn die vaker activiteiten binnen Eikenhout organiseert! Een bijzonder moment richting de eerste zomer in Eikenhout.

De brainstorm-bijeenkomst is op dinsdag 10 mei 2022, van 13.30 tot 15.00 uur. Locatie: kantoor Viveste Houten aan Dorpsstraat 132. Deze middag staat in het teken van ideeën verzamelen over de invulling van het diner en misschien is er ook al een start met de rolverdeling te maken.

Het ‘Walking dinner’ vindt plaats op woensdag 6 juli 2022. Een tijdstip en het programma volgen nog.

Viveste en Sustay zien uit naar aanmeldingen voor de brainstorm-bijeenkomst. Dit kan via de Eikenhout app of  e-mail: H.Boeijen@viveste.nl of six@sustay.nl. Alle hulp en ideeën zijn welkom!

Zin om de hele uitzending Eikenhout Draait Door! nog eens terug te kijken? Dat kan hier!

, , , , , , ,