HUUR
APPARTE­­­MENT
TYPE A1 / 2 / 3

Type A – huurappartement

+ Woonoppervlakte: allen ca. 76 m²
+ Driekamerappartement
+ Oppervlakte terras A1: ca. 14 m²
+ Oppervlakte terras A2: ca. 9 m²
+ Oppervlakte terras: A3 ca. 39 m²
+ Zonligging: zuid
+ Luxe sanitair met zwevend closet, regendouche & dubbele wastafel
+ Volledige moderne keuken met 5x ATAG apparatuur
+ (Vloer)verwarming & volledig gasloos
+ Parkeren: 1 privé plaats in parkeergarage
+ Huur vanaf € 1.095,- per maand (incl. parkeerplaats)
+ Indicatie servicekosten € 50,- per maand

BOUWNUMMERS

Type A1:
bg 25-26-27-28-29-30-31
2e verdieping 45
3e verdieping 54
4e verdieping 58

Type A2:
1e verdieping 32-33-34-35-36-37-38
2e verdieping 39-40-41-42-43-44
3e verdieping 48-49-50-51-52-53

Type A3:
4e verdieping 57

FANTASTISCH UITZICHT!

DUURZAAM WONEN RONDOM EEN PRACHTIGE GROTE GROENE BINNENTUIN

In het middelste gedeelte van gebouw Eikenhout worden 30 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. Deze Type A (1, 2 & 3) appartementen hebben alle 30 een zelfde oppervlakte van circa 76 m² met alleen variatie in het terras qua m². Het zijn ruime en luxe driekamerappartementen gesitueerd links van het entree met prachtig uitzicht op de tuin. De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe badkamer en keuken. Inmiddels is alles verhuurd.

LUXE SANITAIR…

STIJLVOLLE BADKAMER EN TOILET, VOORZIEN VAN HOOGWAARDIG TEGELWERK

Een nieuwbouw appartement is prettig om meerdere redenen. Een gloednieuwe luxe badkamer en moderne keuken zijn zeker enkele van deze pluspunten. De huurappartementen van plan Eikenhout worden voorzien van luxe, complete sanitaire ruimten. Uw toekomstige badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, hoogglans softclose dubbele wastafel én een stijlvol zwevend closet. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige tegels. Het zal u aan niets ontbreken en elke dag zult u hier heerlijk genieten en ontspannen.

… EN EEN MODERNE KEUKEN

HOOGGLANS OPEN KEUKEN MET DIVERSE INBOUWAPPARATUUR

De keuken is vandaag de dag veel meer dan een afgesloten ruimte waar u vluchtig een maaltijd bereidt. Er is bewust gekozen voor een open moderne keuken, waardoor het een levendig onderdeel van de woonruimte wordt. Een heerlijke plek waar u gezamenlijk de dag doorneemt, vrienden ontvangt en een feestmaaltijd creëert. Alle huurappartementen van plan Eikenhout worden opgeleverd met een complete keuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur van ATAG.

“Inmiddels kan ik mede delen dat verhuurmakelaar en beheerder Van ‘t Hof Rijnland alle 30 vrije sector huurappartementen heeft verhuurd. Het verhuurteam heeft rekening gehouden met mensen uit de regio om zo optimale doorstroming te creëren.”

Monique van Vliet, team Eikenhout / Sustay