KOOP
APPARTE­­­MENT
TYPE C2

Type C2 – koopappartement

+ Woonoppervlakte: ca. 91 m²
+ Driekamerappartement
+ Oppervlakte terras: 10 m²
+ Zonligging: zuidwest
+ Luxe sanitair met zwevend closet, regendouche & dubbele wastafel
+ Volledige moderne keuken links gesitueerd
+ (Vloer)verwarming: volledig gasloos
+ Parkeren: 1 privé plaats in parkeergarage
+ Vanaf € 385.000,- v.o.n.

BOUWNUMMERS
47: beschikbaar
56: beschikbaar
60: in optie

FANTASTISCH UITZICHT!

DUURZAAM WONEN RONDOM EEN PRACHTIGE GROTE GROENE BINNENTUIN

In het rechterdeel van gebouw Eikenhout worden 26 koopappartementen gerealiseerd. De laatste Type C2 appartementen hebben een oppervlakte van circa 91 m² met een terras van circa 10 m². Het zijn ruime en luxe driekamerappartementen gesitueerd boven het entree met prachtig uitzicht op de tuin. De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe badkamer en keuken.

LUXE SANITAIR…

STIJLVOLLE BADKAMER EN TOILET, VOORZIEN VAN HOOGWAARDIG TEGELWERK

Een nieuwbouw appartement is prettig om meerdere redenen. Een gloednieuwe luxe badkamer en moderne keuken zijn zeker enkele van deze pluspunten. De koopappartementen van plan Eikenhout worden voorzien van luxe, complete sanitaire ruimten. Uw toekomstige badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, hoogglans softclose dubbele wastafel én een stijlvol zwevend closet. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige tegels. Het zal u aan niets ontbreken en elke dag zult u hier heerlijk genieten en ontspannen.

… EN EEN MODERNE KEUKEN

HOOGGLANS OPEN KEUKEN MET DIVERSE INBOUWAPPARATUUR

De keuken is vandaag de dag veel meer dan een afgesloten ruimte waar u vluchtig een maaltijd bereidt. Er is bewust gekozen voor een open moderne keuken, waardoor het een levendig onderdeel van de woonruimte wordt. Een heerlijke plek waar u gezamenlijk de dag doorneemt, vrienden ontvangt en een feestmaaltijd creëert. Alle koopappartementen van plan Eikenhout worden opgeleverd met een quartsiet werkblad en voorzien diverse luxe inbouwapparatuur van Siemens.

“Met veel enthousiasme begeleiden wij u als gerenommeerd NVM makelaarskantoor bij de aankoop van uw nieuwbouwappartement in dit fraaie project. Als verkoopteam staan wij voor u klaar om u te verwelkomen als nieuwe bewoner en trotse eigenaar van één van deze zes nieuw toegevoegde type C appartementen.”

Peter Nomen, makelaar